Krem riparues per shputa kundër plasaritjeve

Krem riparues per shputa kundër plasaritjeve
Krem riparues per shputa kundër plasaritjeve me vaj arre dhe ekstrakt gjethe delli.
Perfekt për ata me lëkurë të thatë dhe thembra të plasaritura. Mbron lëkurën e këmbëve dhe këmbët kundër tharjes së tepërt, keratoses, plasaritjeve dhe lëvorisjes. Ajo njomë ndjenjën e djegurave, kruajes dhe forcimin e lëkurës. Ekstrakti i gjethegjerë Dellit dhe alantoint krijojnë kushte optimale për rigjenerimin e plasaritjeve në lëkurë. Vaji i arrës, i pasur me vitaminë E, zbut epidermë dhe ka një efekt qetësues. Vaji i pemës së çajit  dhe vaji Siberian bredhi stabilizojnë florën dhe të kanë një efekt zbutës. Krem parandalon erë e keqe të këmbëve dhe ka veti hidratues. Lëkura bëhet e butë dhe e njomë, ndërsa këmbët aromatike dhe të freskëta.