Xhel Normalizues për Higjiënën Intime

Xhel normalizues për higjiënën intime me marigold dhe pemë çaji.
Xhel normalizues për higjiënën intime me marigold dhe pemë çaji.
Xhel i përditshëm normalizues për higjiënën intime me marigold dhe pemë çaji.Nuk përmban fare sapun. Pastron dhe ushqen. Kujdesi i butë me një ndjenjë të rehatshme dhe freski. Lehtë për t’u përdorur. PH natyral identike me pH të pjesëve intime të trupit, mbron kundër acarim. Ekstrakti I pemës së çajit , alantoini dhe lule kalendula është ilaç natyral për inflamacion, infeksion dhe lehtëson shërimin e defekteve të vogla mukozale. 0% paraben.