Sprej Volumë nxitës.

sprej volume nxites
Sprej Volumë nxitës për flokë të bukura me arnika ekstrakt 200 ml.
Formula e veçantë e kondicionerit spërkatës u jep volumë flokëve nga rrënjët, pa e peshuar atë. Formulimi lehtëson stilimin e flokëve. Të lire nga silikoni dhe ngjyrosjet artificiale.
Si të përdorni: spërkateni në flokë
të pastër dhe të lagur nga skajet te rrënjët, masazhojeni në kokë. Masazhojeni
deri te përthithet plotësisht. Mos e shpërlani. Rekomandohet për përdorim të
përditshëm. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpëlarje atë
tërësisht me ujë.