Sprej për forcim të flokut.

sprei per forcim te flokeve
Sprei për forcim të flokut me ekstrakt të rrënjës së kalamusit 200ml.
Formula inovative e kondicionerit spërkatës forcon flokët, duke reduktuar
ndjeshëm brishtësinë e saj dhe i shëndritë. Sprei forcues ushqen flokët tuaj
dhe u jep elasticitet.Si të përdorni: spërkateni në flokë të pastër dhe të
lagur nga skajet te rrënjët, masazhojeni në kokë. Masazhojeni deri te
përthithet plotësisht. Mos e shpërlani. Rekomandohet për përdorim të
përditshëm. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë.