Shampo Volumë Nxitës.

shampo volume nxites
Shampo Volumë nxitës për flokë të bukura me arnika ekstrakt 500 ml.
Butësisht pastron flokët e dobët, duke i rritur volumin dhe elasticitetin.
Formulimi përmbanë keratinë dhe proteina laktike. Të lirë nga SLES, SLS,
silikoni dhe ngjyrosjet artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të
barabartë në flokët e lagur, masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni
nëse është e nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlarje
atë tërësisht me ujë.