Shampo për flokë të yndyrshëm.

shampo per floke te yndyrshme
Shampo për flokë të yndyrshëm me ekstrakt nenexhiku 500 ml
Në mënyrë efektive pastron flokët tuaj, ruan pamjen e saj të freskët dhe të
shëndetshme gjatë ditës. Formulimi përmban squfur organik.
Rekomandohet për kujdesin e përditshëm.Të lirë nga SLES, SLS, silikoni dhe
ngjyrosjet artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë në
flokët e lagur, masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse është e
nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë.