Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuara.

shampo per floke te thate dhe te demtuara
Shampo për flokë të thatë dhe të dëmtuara me ekstrak liri 500 ml.
Butësisht pastron flokët e thatë dhe të dëmtuar,duke i bërë ato mëndafsh të
butë dhe u rikthen shkëlqimin. Formulimi përmbanë vaj ulliri dhe proteinat
laktike. Të lirë nga SLES, SLS, silikoni dhe ngjyrosjet artificiale. Si të
përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë në flokët e lagur, masazhojeni
mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Masat paraprake:
në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë tërësisht me ujë.