Shampo për flokë të ngjyrosur.

shampo per floke te ngjyrosur

Shampo për flokë të ngjyrosur me ekstrakt trumze 500 ml.

 

Butësisht pastron flokët me ngjyrë, nuk e shpërlan pigmentin, ndihmon të mbajë
ngjyrën natyrale thellë, dhe e shkëlqen. Formulimi përmban vaj ulliri, keratinë
dhe acid laktik. Të lirë nga SLES, SLS, silikoni dhe ngjyrosjet artificiale.
Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë në flokët e lagur,
masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Masat
paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë tërësisht me ujë