Shampo për flokë kaçurrel dhe të pa disiplinuar.

shampo per floke kaqurela dhe te pa disiplinuara
Shampo për flokë kaçurrel dhe të pa disiplinuar me ekstrakt Hopsi 500 ml.
Butësisht pastron flokët kaçurrel dhe të pa disiplinuar, nuk ngatërron flokët
tuaj, i jep kaçurrelave elasticitet dhe shkëlqim. Formulimi përmban vaj ulliri
dhe proteinat laktike. Të lirë nga SLES, SLS, silikoni dhe ngjyrosjet
artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë në flokët e
lagur, masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë. Përsëriteni nëse është e
nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë.