Maskë për flokë normale.

maske per floke normale
Maskë për flokë normale me ekstrakt thupëre 500 ml.
Përdorimi i rregullt i maskës ofron kujdes të flokëve, përmes të cilit ja ruan
flokut një pamje të shëndetshme dhe vitale. Përveç kësaj, ajo përmban acid
laktik dhe proteina laktike. Si të përdorni: të aplikohet në mënyrë të
barabartë një sasi të mjaftueshme e maskës me lëvizje të lehta masazhore në të
gjithë gjatësinë e flokëve të larë ,të lihet në flokë për 2 minuta, pastaj
shpërlahet tërësisht me ujë. Përdorni 1-2 herë në javë. Masat paraprake: në
rast të kontaktit me sy, shpëlarje atë tërësisht me ujë.