Maskë për flokë kaçurrel dhe të pa disiplinuar.

maske per floke dredha dhe te padisiplinuara
Maskë për flokë kaçurrel dhe të pa disiplinuar me ekstrakt Hopsi 500ml
Maskë për flokë të dredhur dhe të padisiplinuar me Hops ekstrakt jep flokut
tuaj ushqyerje dhe hidratim, redukton efektet negative të shoqëruara në krehje
të flokëve, sidomos gjatë përdorimit të tharësës dhe pajisjeve stiluese. Me
përdorimin e rregulltë të maskë flokët tuaj do të bëhet të butë dhe të lehtë
për të stilim. Përveç kësaj, ajo përmban: vaj ulliri dhe proteinat laktike. Si
të përdorni: të aplikohet në mënyrë të barabartë një sasi të mjaftueshme e
maskës me lëvizje të lehta masazhore në të gjithë gjatësinë e flokëve të
larë ,të lihet në flokë për 2 minuta, pastaj shpërlahet tërësisht me ujë.
Përdorni 1-2 herë në javë. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy,
shpërlaje atë tërësishtë me ujë.