Mаskë për flokë të ngjyrosur.

maske per floke te ngjyrosura
Maska për flokët me ngjyrë ,me ekstrakt trumze
maska siguron kujdesin e nevojshëm pas ngjyrosjes së flokëve – parandalon shpëlarjen e pigmentit të ngjyres ,
ushqen dhe rindërton strukturën e flokut. Përdorimi i rregullt i maskës ofron
ngjyrë më të gjatë dhe qëndrueshmeri. Përveç kësaj, ajo përmban: vaj ulliri,
keratinë dhe acid laktik. Si të përdorni: të aplikohet në mënyrë të barabartë
një sasi e mjaftueshme e maskës me lëvizje të lehta masazhore në të gjithë
gjatësinë e flokëve të larë ,të lihet në flokë për 2 minuta, pastaj shpërlahet
tërësisht me ujë. Përdorni 1-2 herë në javë. Masat paraprake: në rast të
kontaktit me sy, shpëlarje atë tërësisht me ujë