Kondicioner Volumë Nxitës.

kondicioner volume nxites
Kondicioner volumë nxitës për flokë të bukura me ekstrakt Arnika 500 ml.
Flokët bëhet më të fuqishëm, ndërsa flokët e dobët marrin vëllimin dhe janë më
të lehtë për krehje. Formulimi përmbanë keratinë dhe proteina laktike . Të lirë
nga silikoni dhe ngjyrosja artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë
të barabartë në flokët e lagur, masazhojeni mirë, pastrojeni me ujë.
Përsëriteni nëse është e nevojshme. Masat paraprake: në rast të kontaktit me
sy, shpëlarje atë tërësisht me ujë.