Kondicioner për flokët e yndyrëshme

kondicioner per floket e yndryshme
Kondicioner për flokët e yndyrëshme me ekstrakt nenexhiku 500 ml.
Lehtëson krehjen, i jep flokëve një pamje të shëndetshme. Formulimi përmbanë
argjilë të bardhë dhe squfur organike. Të lirë nga silikoni dhe ngjyrosjet
artificiale.Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë një sasi të
mjaftueshme të kondicionerit, me lëvizje të lehta masazhojeni në të gjithë
gjatësinë e flokut te pastër dhe të lagur, pastaj shpërlajeni tërësisht me
ujë.Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpëlarje atë tërësisht me
ujë.