Kondicioner për flokët e thatë dhe të dëmtuara.

Kondicioner per floket e thate dhe te demtuara
Kondicioner për flokët e thatë dhe të dëmtuara me ekstrakt liri 500 ml
Lehtëson krehjen, flokun e thatë apo të dëmtuar e bën të butë mëndafsh.
Formulimi përmban vaj ulliri, acid laktik, proteinat laktik dhe Pantenol. Të
lirë nga silikoni dhe ngjyrosjet artificiale.Si të përdorni: аplikojeni në
mënyrë të barabartë një sasi të mjaftueshme të kondicionerit, me lëvizje të
lehta masazhojeni në të gjithë gjatësinë e flokut të pastër dhe të lagur,
pastaj shpërlajeni tërësisht me ujë. Masat paraprake: në rast të kontaktit me
sy, shpëlarje atë tërësisht me ujë