Kondicioner për flokë të ngjyrosur

kondicioner per floke te ngjyrosur
Kondicioner për flokë të ngjyrosur me ekstrakt trumze 500 ml.
Lehtëson krehjën, flokët e ngjyrosur i bën me shkëlqim dhe të butë.
Formulimi përmban vaj ulliri, keratinë dhe acid laktik. Të lirë nga silikoni dhe
ngjyrosjet artificiale. Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë një
sasi të mjaftueshme të kondicionerit, me lëvizje të lehta masazhojeni në të
gjithë gjatësinë e flokut të pastër dhe të lagur, pastaj shpërlajeni tërësisht
me ujë. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpëlarje atë tërësisht me
ujë.