Kondicioner i kujdesit ditor për flokët normale.

Kondicioner i kujdesit ditor per floke normale
Kondicioner i kujdesit ditor për flokët normale me ekstrakt thupëri 500 ml
Lehtëson krehjen, i jep shkëlqim flokëve tuaj, butësi dhe elasticitet.
Formulimi përmban acid laktik dhe proteina laktike. Të lirë nga silikoni dhe
ngjyrosjet artificiale.Si të përdorni: аplikojeni në mënyrë të barabartë një
sasi të mjaftueshme të kondicionerit, me lëvizje të lehta masazhojeni në të
gjithë gjatësinë e flokut te pastër dhe të lagur, pastaj shpërlajeni tërësisht
me ujë.Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpëlarje atë tërësisht me
ujë