Dr. Sante Sprei për flokë me Makadamia dhe Keratinë

dr sante floke sprei rigjenerim dhe mbrojtje makadamia vaj dhe keratin
Dr. Sante Sprei rindërtues dhe mbrojtës për flokë me Makadamia dhe Keratinë 150ml.
Krehje e lehtë.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbut flokët duke depërtuar
thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike. Punë
efikase bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të
mjedisit.Vaji i ullirit në mënyrë efektive ushqen dhe zbut flokun tuaj.
Rindërtimin e strukturës së flokëve, i jep flokëve tuaj një pamje të
shëndetshme dhe të mirë-kujdesur. Pas aplikimit, flokët tuaj bëhen elastikë
dhe stilimi duket më natyral.