Dr. Sante Sprei per flokë me Keratinë.

Dr sante sprei floke keratine brishte pa gjalleri argjinine kolagjen
Dr. Sante Sprei per flokë me Keratinë,Argjininë dhe Kolagjen per flokët pa gjallëri dhe te brishtë 150ml.
Elasticitet dhe shkëlqim.
Shërim të shpejt të flokëve.
Linja jonë e veqantë me keratinë ,argjininë,kompleks pro-keratinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent i
rëndësishëm strukturorë i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e
dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke e bërë atë elastikë, të butë dhe me shkëlqim.
Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.Sprei me një kompleks të proteinave bën flokun e butë dhe të lehtë për larje, eliminon
brishtësinë dhe thatësinë, jep aromë të butë.