Dr. Sante Shampo me Vaj Makadamia dhe Keratinë 250ml

dr sante shampoo rigjenerim dhe mbrojtes makadamia vaj dhe keratin 250 ml
Dr. Sante Shampo Rindërtues dhe Mbrojtës me vaj Makadamia dhe Keratinë
250ml
Flokë të butë dhe me shkëlqim.
Për flokët e dobësuar.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbut flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike.Punë efikase bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbron atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të mjedisit.
Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtimin e flokut,arrin pjesët që të shtoj
përforcim shtesë, duke parandaluar kështu brishtësinë
dhe majet dyfishe. Ndihmon të mbajë lagështinë duke mbështjellë flokët nga
jashtë. Proteina e sojës ushqen flokun dhe i shton shkëlqim. Shampoja
butësisht pastron flokët dhe i redukton mbetjet nga agjentët e stilimit, u
rikthen butësi të këndshme dhe i përgatit ato për trajtime të mëtejshme
rigjeneruese.