Dr. Sante Serum me Keratinë.

Dr Sante keratine serum per floke te brishte dhe pa gjalleri
Dr. Sante Serum me Keratinë për flokët pa gjallëri dhe të brishtë 50ml.
Produkti për flokë me maje të dyfishta.Bën flokët me shkëlqim dhe elastik.
Rezultati i menjëhershëm.Për flokët pa gjallëri dhe të brishtë.
Veçanërisht I dobishëm për flokët e thatë, flokët me maje të dyfishta dhe pa
gjallëri. Keratina është një komponent i rëndësishëm strukturorë i flokëve që
depërton thellë, i mbush zonat e dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke
e bërë atë elastikë, të butë dhe me shkëlqim.Serumi mbron flokët nga formimi
i majeve të dyfishta ,i njomë dhe i parandalon nga brishtësia. Rekomandohet të
aplikohet pas çdo larje.