Dr. Sante maskë kremoze per flokë me vaj Argani dhe Keratinë 300ml

dr sante maske kremoze per floke te demtuara
Flokë të shkëlqyshëm.
Rindërton strukturën e flokëve.
Për flokë të dëmtuar.
Formula e linjës së flokëve Argan përmban vaj Argani, një përbërës të çmuar
natyral, i cili rindërton strukturën e flokëve nga brenda dhe jashtë. Duke
depërtuar thellë në flokë, ajo mbyllë kutikulën e flokut, e cila i parandalon
majet e dyfishta. Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtim të
flokëve,i arrin pjesët që kërkojnë përforcim shtesë, mbron flokët nga efektet e
dëmshme të faktorëve të mjedisit. Proteinat e grurit e forcojnë dhe rindërtojnë
flokun, duke ulur brishtësinë në 80%.Formulimi menjëherë forcon dhe
rindërton flokët. Depërton thellë në bosht të flokëve, siguron ushqyerje të
nevojshme për të ruajtur elasticitetin dhe fleksibilitetin. Efektivisht njomë
boshtet e flokëve të ngritura si rezultat i një përdorimi intensiv të pajisjeve
stiluese. Pas aplikimit, flokët tuaj bëhet shumë të butë, dhe të lehtë për
krehje.Nuk përmban Parabens ose vajra minerale.