Dr. Sante Kondicioner me vaj Makadamia 200ml.

dr sante kondicioner rigjenerim dhe mbojtes makadamia vaj dhe keratin
Dr.Sante Kondicioner Rindërtues dhe Mbrojtës me vaj Makadamia dheKeratinë.
Njomë dhe shkëlqen.
Për flokët e dobësuara.
Linja e flokëve Makadamia është unike, tonikuese dhe mbrojtëse me vajin
Makadamia, i cili është i pasur me acide yndyrore, e cila zbut flokët duke
depërtuar thellë në boshtin e flokut, si dhe rindërtojnë shtresën lipidike.
Punë efikase bëjnë edhe vajrat Monoi dhe Moringa të cilët izolojnë flokët me një
shtresë të padukshme dhe mbronë atë nga efektet e dëmshme të faktorëve të
mjedisit.
Keratina, e cila është një element themelorë në ndërtimin e flokut,
arrin që të shtoj përforcim shtesë, duke parandaluar kështu brishtësinë
dhe majet dyfishe. Ndihmon të mbajë lagështinë duke mbështjellë flokët nga
jashtë. Proteina e sojës ushqen flokun dhe i shton shkëlqim.
Kondicioneri i rikthen elasticitetin dhe butësinë flokut, i bën flokët më të lehtë
për krehërje. Efektivisht e plotëson shampon. Pas vetëm një aplikimi, flokët
duket natyrshëm më të shëndetshme.