Dr. Sante Kondicioner me Keratinë.

Dr Samte Keratine kondicioner floke pa gjalleri brishte
Dr. Sante Kondicioner me Keratinë , Argjininë dhe Kolagjen për flokët pa gjallëri dhe të brishtë 200ml.
Bën flokët me shkëlqim dhe elastikë.
Për flokë pa gjallëri dhe të brishtë.
Linja jonë e veqantë me keratinë ,argjininë, kompleks pro-keratinë dhe kolagjeni i
ndihmon flokut te rikuperohet që nga rrënja. Keratina është një komponent i
rëndësishëm strukturorë i flokëve që depërton thellë, i mbush zonat e
dëmtuara dhe riparon flokët nga brenda duke e bërë atë elastikë, të butë dhe me shkëlqim.
Argjinina është amino-acid që forcon dhe i jep jetë flokut.
Stimulon rritjen e flokëve të shëndetshme dhe të fortë. Kolagjeni siguron
shtresë të padukshme që forcojnë, mbrojnë dhe i rikthejnë jetë flokut.
Kondicioneri me një kompleks të proteinave mbron flokët nga efektet e
dëmshme të mjedisit (era, dielli, temperaturat e ulëta), si dhe ndaj
temperaturave të larta (tharjen e flokëve, stilimin, ngrohjes etj), parandalon
flokët nga brishtësia dhe i ushqenë ato,i bën më të lehta për larje.
Si rezultat i kësaj, ju gëzojni flokë të pastëra dhe të shëndetshme nga rrënja gjërë në maje.