Маskë për flokët të thatë dhe të dëmtuara.

maske per floke te thate dhe te demtuara
Маskë për flokët të thatë dhe të dëmtuara me ekstrakt liri 500ml.
Maskë për flokët e thatë dhe të dëmtuara me ekstrakt liri i jep lagështi
intensive flokut, rigjeneron strukturën e flokëve dhe lehtëson krehjen. Gjatë
përdorimit të rregulltë bën flokët tuaj të butë mëndafshë. Maska mbron flokët
nga humbja e lagështisë gjatë ditës. Veç kësaj, ajo përmbanë: gjalpë Shea, acid
laktik, proteinat laktike dhe Pantenol. Si të përdorni: të aplikohet në mënyrë
të barabartë një sasi e mjaftueshme e maskës me lëvizje të lehta masazhore në të
​gjithë gjatësinë e flokëve të larë ,të lihet në flokë për 2 minuta, pastaj
shpërlahet tërësisht me ujë. Përdorni 1-2 herë në javë. Masat paraprake: në
rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë tërësisht me ujë.