Маskë forcuese.

maske forcuese me ekstrakt te rrenjes se kalamusit
Маska forcuese me ekstrakt të rrënjës së kalamusit
Маska forcuese me ekstrakt të rrënjës së kalamusit e ndihmon forcimin e
strukturës të gjatësisë së plotë të flokëve. Me përdorim të rregulltë të maskës,
flokët bëhet të fortë dhe më të rafinuar, duke fituar elasticitet dhe
shkëlqim. Përveç kësaj, ai përmban pa palmetto ekstrakt dhe vitaminë P. Si të
përdorni: të aplikohet në mënyrë të barabartë një sasi të mjaftueshme e maskës
me lëvizje të lehta masazhore në të gjithë gjatësinë e flokëve të larë ,të
lihet në flokë për 2 minuta, pastaj shpërlahet tërësisht me ujë. Përdorni 1-2
herë në javë. Masat paraprake: në rast të kontaktit me sy, shpërlaje atë
tërësisht me ujë.