Xhel per pastrimin e fytyres-Aloe Vera

GP gentle facial wash gel ALOE1 Xhel pastrim fytyres
Xhel I kujdesëshëm për larje të fytyrës për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme Aloe vera
Butësisht pastron dhe heq papastërtitë, nuk ndikon në pengesë natyrore mbrojtëse të lëkurës. Nuk përmban ndonjë sapun. i pasuruar me hidratuesin aloe vera, Pantenol dhe proteina gruri, nuk e  thanë as edhe shtresën më të thellë të lëkurës. Alantoin dhe aloe vera e qetësojnë iritimin dhe e përshpejtojnë rigjenerimin e lëkurës. Xheli lë një ndjenjë të pastërtisë, rehatisë dhe freskisë.