Vaj masazhe-Neutral

vaj masazhe neutral
0% preservatives, ngjyrosje artificiale, vajra esenciale.
Formulimi bazë është i përshtatshme për një shumëllojshmëri të teknikave masazhore. nëse përzihet me vajra esenciale, kjo është ideale për Aromaterapi. Ajo mund të përdoret për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht të thatë, të ndjeshme dhe të dëmtuar. Ai jep lubrifikim të madhë gjatë masazhë që e bënë më të lehtë dhe efikas. Përmban vaj bajame. Ajo nuk lë ndjenjë të viskozitetit dhe nuk është i rëndë për lëkurën, e cila pas trajtimit bëhet e butë, e zhdërvjellët, e ushqyer, e tonifikuar dhe e njomë.