Vaj Masazhe – Anti Celulit

Qiparis, dëllinjë, livandë dhe vajra limoni i athët.
0% preservatives, ngjyrosje artificiale
Vaj për masazhë të pjesëve të trupit të prirur për sindromin e lëkurës portokalli. I lehtë dhe efikas. Lë lëkurë të butë, elastike, të fortë dhe aromatik me barishte. Vaji i bajameve ofron lubrifikim gjatë masazhit dhe lehtëson depërtimin e përbërësve aktivë. Masazh dhe vajra esenciale të qiparis , dëllinjës dhe livandës përmirëson mikroqarkullimin, parandaluar stagnimin e gjëndrës limfatike dhe e përshpejtojnë metabolizmin. Kjo ndihmon për të luftuar celulitin dhe për të reduktuar ënjtjën. Vaj limoni i athët siguron relaksim, freskim dhe përmirëson gjendjen shpirtërore.