Solucioni i mrekullushëm 3 në 1 me tërshërë 500ml

Micellar solution 3 in 1 oat
Solucioni i mrekullushëm 3 në 1 me tërshërë 500ml
Për pastrimin dhe largimin e makiazhit nga fytyra, sytë dhe buzët. 0% Paraben, sapun, ngjyra, alkool, aromë. Veprimi Tresh: pastron, tonifikon dhe ushqen. Për kujdesin e përditshëm. Nuk kërkon shpëlarje. formula Micellar ofron trajtimin me cilësi të lartë, siguron butë heqjen e makiazhit. pH-ja neutrale mbron ekuilibrin fiziologjik të lëkurës dhe nuk I ndikon në pengesën e saj mbrojtëse. Butësisht dhe në mënyrë efektive largon papastërtitë nga fytyra, qafa dhe dekolteja, largon makiazhin e syve dhe buzve. Ajo është e pasuruar me ekstraktin e tërshërës dhe Pantenolit hidratues. Një përbërës mbrojtëse i veçanta me qëllim qetësimi të acarimit, e bën lëkurën elastike, dhe të qetë, e pengon atë nga humbja e lagështisë, lë një ndjenjë të rehatis. Për lëkurë delikate dhe të ndjeshme, të prirur për irritim, dhe që kërkon rigjenerim. preceptimi i vogël është për shkak të prezencës së ekstrakte bimore natyrore.