Solucioni i Mrekullushëm 3 në 1 Kamomil 500ml

Micellar solution 3 in 1 CHAMOMILE 500 ml Uje pastrues per fytyre nga grimi
Solucioni I Mrekullushem 3 në 1 Kamomil 500ml
Për pastrimin dhe largimin e makiazhit nga fytyra, sytë dhe buzët. 0% Parabens, sapun, ngjyrë, alkool, aromë.  Veprimi Tresh: pastron, tonifikon dhe ushqen. Për kujdesin e përditshëm. Nuk kërkon shpëlarje. formula Micellar ofron trajtimin me cilësi të lartë, siguron butë heqjen e makiazhit.
Ajo është e pasuruar me ekstrakt kamomili qetësues dhe Pantenol hidratues. Një përbërës mbrojtës i veçant me qëllim qëtësues të acarimit, e bën lëkurën elastike dhe të qetë, e pengon atë nga humbja e lagështisë. Zgjidhja lë një ndjenjë të rehatis dhe lëkurë të qetë e të butë. Të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë të ndjeshmen, delikaten,dhe të prirur për acarim.