Solucioni i Mrekullueshem 3 në 1 Kamomil 250ml

płyn mic rumianek uje pastrues pax shpk prishtine

Për pastrimin dhe largimin e makiazhit nga fytyra, sytë dhe buzët. 0% Parabens, sapun, ngjyra, alkool, aromat. Pa aromë. Veprimi Tresh: pastron, tonifikon dhe ushqen. Për kujdesin e përditshëm. Nuk kërkon shpëlarje. formula Micellar ofron trajtimin me cilësi të lartë, siguron butë heqjen e makiazhit.

Ajo është pasuruar me ekstrakt kamomili qetësues dhe Pantenol hidratues. Një përbërës mbrojtës i veçant me qëllim qëtësues acarimi, e bën lëkurën elastike dhe të qetë, e pengon atë nga humbja e lagështisë. ajo lë një ndjenjë të rehatis dhe lëkurë të qetë e të butë. Të gjitha llojet e lëkurës, duke përfshirë të ndjeshmen, delikaten,dhe të prirur për acarim.