Shampo për të gjitha llojet e flokëve

Shampo për të gjitha llojet e flokëve me rodhën e madhe
Shampo për të gjitha llojet e flokëve me rodhën e madhe.
Në serinë e gjelbër Pharmacy shampoos bimor ne kemi mbledhur çdo gjë që Nënë Natyra na ofron .I njohur për shekuj me radhë,  ekstrakt I rrënjes së rrodhës forcon dhe kujdeset për të gjitha llojet e flokëve. Ushqen rrënjët, zvogëlon humbjen e flokëve, stimulon rritjen e flokëve, I njomë flokët dhe lëkurën e kokës. Shampoja redukton sebumin, kështu flokët nuk yndyrosën shpejtë dhe qëndronjë të bukur më gjatë. flokët tuaj bëhet të shëndetshëm, fleksibël dhe me shkëlqim.