Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maje të thata

Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maje të thata me Ginseng
Shampo për skalp të yndyrshëm dhe maje të thata me Ginseng.
Në serinë e gjelbër Pharmacy shampos bimorë ne kemi mbledhur çdo gjë që Nënë Natyra na ofron . Ekstrakti rrënjës së Ginseng forcon folikulën e flokut, parandalon humbjen e flokëve, rregullon gjëndra dhjamor, në mënyrë që çdo flokët nga rrënja deri te maja të bëhet i shëndetshëm, i butë dhe plot shkëlqim natyral. Përdorimi i rregullt i shampos bën flokët tuaj të shëndetshëm, të ushqyer mirë, fleksibël dhe me shkëlqim.