Shampo kunder-zbokthit

Shampo anti-zbokth me mështekër dhe zink
Shampo kunder-zbokthit  me mështekër dhe zink.
Në serinë e gjelbër Pharmacy shampoos bimor ne kemi mbledhur çdo gjë që Nënë Natyra na ofron. Mështekëra është një agjent natyral anti-zbokth. Lufton mikrobet, sbut kruarjen e pakëndshme dhe qërimin e lëkurës së kokës. Rregullon gjëndra dhjamor, pengon nga sekretimi i tepërt i sebumit. Zinku aktiv forcon proteina e flokëve. Shampoja përmirëson folikulën e flokut, zvogëlon humbjen e flokëve, ushqen dhe qëtëson kokën. Lë flokët tuaj të shëndetshëm, të ushqyer mirë, fleksibël dhe me shkëlqim.