Pharma Xhel Kujdesi për Higjienën

Pharma xhel kujdesi për higjienën intime me lëvore lisi dhe kamomil.

Pharma xhel kujdesi për higjienën intime me lëvore lisi dhe kamomil.

Formula e butë me pastrues të lehtë. Përmban acid laktik dhe ekstrakt të lëvorës së lisit , Përbërës të provuar për kujdesin intim. Forcon mikroflorën e duhur bakteriale dhe ndihmon të mbajë ekuilibrin e tij natyral, fiziologjik. Njom iritimin,  zbut kruarjen dhe djegien. Ajo lë një ndjenjë të rehatis dhe freskisë. Ka një pH prej rreth 5.2, në përputhje me pH normale të zonës intime. Ekstrakti i kamomilit ka veti mbrojtëse, njomë inflamacion dhe acarimin, e shpejton procedurën e shërimit. Pantenoli dhe glicerina e ushqejn. Përbërja ka aromë pa alergen dhe është projektuar posaçërisht për higjienën intime. I rekomanduar nga dermatologët dhe gjinekologët, edhe për njerëzit me predispozitë ndaj inflamacionit si dhe për gratë pas lindjes.I përshtatshëm për t’u përdorur.