Pharma Xhel Kujdesi për Higjienën Intime

Pharma xhel kujdesi për highinën intime me lëvore lisi dhe sherbele.

Pharma xhel  kujdesi për highinën intime me lëvore lisi dhe sherbele.
Formula e butë me pastrues të lehtë. Përmban acid laktik dhe ekstrakt të lëvorës së lisit , Përbërës të provuar për kujdesin intim. Forcon mikroflorën e duhur bakteriale dhe ndihmon të mbajë ekuilibrin e tij natyral, fiziologjik. Njom iritimin,  zbut kruarjen dhe djegien. Ajo lë një ndjenjë të rehatis dhe freskis. Ka një pH prej rreth 5.2, në përputhje me pH normale të zonës intime. Ekstrakti i sherbelës ka veti mbrojtëse, njomë inflamacion dhe acarimin, e shpejton procedurën e shërimit. Pantenoli dhe glicerina e ushqejn. Përbërja ka aromë pa alergen dhe është projektuar posaçërisht për higjienën intime. I rekomanduar nga dermatologët dhe gjinekologët, edhe për njerëzit me predispozitë ndaj inflamacionit si dhe për gratë pas lindjes. I përshtatshëm për t’u përdorur.