Krem Fytyre- Caj jeshil.

Face cream GREEN TEA Kreme fytyre caji i gjelber

Krem normalizues matifikues me çaj jeshil.

Lloji i lëkurës: yndyrëshme dhe lëkurë të kombinuar.
Frymëzuar nga Natyra. Përmban kompleks natyral matifikues , ekstrakt çaji jeshil, vaj makadamia, vaj ulliri dhe Pantenol. Matifikon lëkurën, thith yndyren e tepërt dhe rregullon sekretimin. Zvogëlon ndriqimin e lëkurës, zgjat jetën e makiazhit. Lëkura mbet e ushqyer mirë dhe e njëtrajtshme.