Krem zbutës për shputat e lodhura

Krem zbutës për shputat e lodhura dhe këmbët të prirur për ënjtje
Krem zbutës për shputat e lodhura dhe këmbët të prirur për ënjtje me ekstrakt frutash, Gështenjë dhe ekstrakt nga gjethet e rrushit të kuq.
Rekomanduar për njerëzit që punojnë në pozicin në këmbë ose ulur. Ajo relakson këmbët me masazh të rregullt dhe përmirëson mikroqarkullimin e lëkurës. Efektivisht zvogëlon numrin e efekteve të pakëndshme të lidhura me këmbët e lodhura dhe të prirur për ënjtje. Ekstrakti unik nga fruti i gështenjës ka një efekt parandalues mbi ndryshimet e këmbëve në zonën e zogut të këmbës. Ekstraktet lajthis hejzel , Arnicas dhe nenexhikut përmirësojnë gjendjen e lëkurës dhe kanë veti freskuese. Aplikimi i rregullt rikthen ndjenjë e rehatis në këmbë. Kremi hidraton, njomë dhe ushqen lëkurën, të cilat I bën të qeta dhe të buta si dhe I bën aromatike.