Krem rifreskues dhe mbrojtës për shputa

Krem rifreskues dhe mbrojtës për shputa me ekstrakt lëvore lisi dhe ekstrakt kelandinë.
Krem rifreskues dhe mbrojtës për shputa me ekstrakt lëvore lisi dhe ekstrakt kelandinë.
Rekomandohet sidomos pas largimit nga pishina ose sauna, ndihmon në mbrojtjen e lëkurës ndaj rreziqeve që hasen në vende të tilla. Siguron rehati dhe freski. Edhe lëkura tepër e thatë e këmbëve pas përdorimit të kremit rifiton pronat e saj fiziologjike. Kremi zvogëlon tendencën për të djersitje, duke e lënë lëkurën e thatë për një kohë të gjatë. Pengon erën e pakëndshme deri në 5 ditë, si dhe ekstrakti I lëvorës së lisit, vajit të pemë se çajit dhe kelandinës stabilizojnë  florën bakteriale. Vaji I  arrës i pasura me vitaminë E, zbut  lëkurën  dhe ka një efekt qetësues. Lëkura bëhet e butë, e njomë, dhe këmbët tuaja ushqehen mirë, aromatizohen dhe refreskohen.