Balsam kundër humbjës së flokëve

Balsam kundër humbjës së flokëve me vaj rodhe.
Balsam kundër humbjës së flokëve me vaj rodhe.
0% Paraben, ngjyrosje artificiale, SLS, SLES.
Fuqia e bimëve i konsideron flokët miqësorë për shekuj me radhë. Ekstrakti i rrënjë së rodhës, pezulluar në një vaj të lehtë perimesh, forcon flokët  në lëkurë e kokës, e cila redukton humbjen e flokëve dhe stimulon rritjen e re të flokëve. Balsami ushqyes i kokës në mënyrë të përkryer ushqen flokët, duke i dhënë asaj gjallëri nga rrënja deri te maja. Flokët bëhet të shëndetshëm, fleksibël, e plotë të shkëlqejë dhe të lehtë për krehër.